Followers

Sunday, January 1, 2012

1.1.2012

hye...
selamat tahun baru semua...
malam tadi, lisa celebrate lisa punye new year dengan mr.buku... hahaha..
baru nak cari mood tuk study for final..

and as an opening this new year... lisa call mama...
after lepaskan rindu dendam dalam muqaddimah yang tak sampai 10minit...
tetiba mama bukak topik....... about boyfriend..... aaarrrggghhhh!!!!
almost 1hour plak tu kne brainwash dengan mama..
cakap itu, ini, kenapa, mengapa, siapa... sume-sume la....
last end up nyer... terputus... coz credit lisa habis... fuhhhh~

hurmmm... is it a sign that lisa kena dengar mama tanya and cakap benda yang sama for whole this year??? oohhh tidakkkkkk....

oke, stop bout that...!


after cikit tention kena brainwash pasal why lisa still lonely... (ni yang susah jadi anak sulung n the only daughter ni )
lisa bukak tenet.. lisa search tempat percutian yang best...
coz lisa de gak bincang dengan mama tadi..
untuk pergi bercuti..
kalau sebelum ni dah 2tahun bturut-turut pergi cameron..
tahun ni ingat nak pergi tempat lain pulak..
cuma tempat je yang belom decide..

searching punya searching...
lisa jumpa 1 tempat yang agak menarik..
best pun best...
mama suka pantai,
ayah suka memancing..
lisa suka snorkling..
so, lisa dah pilih..
...
...
...
...
PULAU PANGKOR...


hihi.. macam best jer lisa tengok..
ni ada beberapa pic yang dah berjaya tackle lisa... :D